'79 w116 450sel EURO...vacuum & cold start...HELP PLEASE - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-16-2007, 11:10 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Apr 2007
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
'79 w116 450sel EURO...vacuum & cold start...HELP PLEASE

Hello! I am the happy owner of a '79 450sel EURO model. The other day I re-timed the vehicle [runs great], but now my high idle does not work...Any thoughts? I have checked all vacuum lines, which seem to be good.

Also, does anyone out there have a vacuum diagram for this car? I have the official M-B Service DVD, but no vacuum diagram to be found anywhere on it....

Thanks!
dpeszek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > Vintage Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Wanted: Radiator for 1979 W116 450SEL dpeszek For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 0 09-23-2007 08:04 PM
    selling a W116 450sel w/6.9 interior sportscartiki For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 9 05-13-2007 06:50 AM
    squeal & high rpm at idle on cold start RichRocky R170 SLK-Class 3 11-05-2006 12:18 AM
    COld Start & stall after in gear & rough idle at stop rbartholomew W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 6 10-28-2006 02:30 AM
    300se hard to start when cold & rough rbartholomew W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 5 10-18-2006 06:20 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome