Unsafe ML350 (2014) - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-06-2015, 01:26 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2015
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Unsafe ML350 (2014)

Just had my 2014 ML350 towed to the dealer. Very scary situation---drove in very slushy/snowy conditions on the way home Wednesday. Thursday morning SRS system light came on, drove very short distance, parked until had time to deal with issue. Today, started to drive towards the dealer, literally every sensor light came on (SRS, parking brake, engine light, tire pressure, etc. Speedo/rpm's fluctuated wildly) transmission acted up, stayed in 1st gear, etc. Headed back home, got stuck in the car since it would not shift out of gear, so I sat there with my foot on the brake and could not turn the car off! Finally it engaged into Park, but still would not shut off! Eventually got it all shut down. This car is terrifying! $65K for an awful, awful over-engineered, under-performing vehicle. Bought this hulking beast specifically to drive in winter snows yet it seems it can't handle the environment. I have notified MB and the Feds since this is a potentially life threatening safety problem, so we'll see if anyone listens. I would like to hear from anyone with similar experiences...thank you.
nathanD.rector likes this.
HeavyJumbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-09-2015, 03:43 PM
BenzWorld Extremist
 
20swrt's Avatar
 
Date registered: Sep 2006
Vehicle: 83 300CD, 07 ML320 CDI, 04 WRX, 86 300D (totalled by my neighbor), 85 300D (sold)
Location: Columbus, Ohio
Posts: 874
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 45 Post(s)
How cold was it outside ? Did you park outside overnight ? Is this the gas version ? How many miles on your truck ?
nathanD.rector likes this.

20swrt is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-09-2015, 04:15 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2015
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Parked outside, 20 degrees, 20k miles, 1 year old. dealer has it now, awaiting a part...rear radar assembly(?) dealer said it was corroded causing all the electrical to go haywire. In my opinion this car is a train wreck...I would never, ever buy another MB
nathanD.rector likes this.
HeavyJumbo is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 04-24-2015, 05:13 AM
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
I used to live in an area where pot holes and roller coaster asphalt pavement was the usual course of "normal". I didn't know what a smooth street was until I moved to Texas. Seriously.????
nathanD.rector likes this.
Lagjaogale is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > MB Safety & Testimonials

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome