NO HEAT! Help 79 450sl - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-26-2001, 08:43 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Dec 1998
Posts: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
(Thread Starter)
NO HEAT! Help 79 450sl

Hi There!<br>Just looking for clues to run down as my 79 450sl does not put out any heat at all. I just had removed the motor to rplace and oil pan and exhaust maniflod. Now no heat? Engine gets to 185 and the heater hoses are hot. I hear all the vents and vacume doors inside the car moving and am thinking maybe the temp select knob is bad? or maybe the temp valves themselfs are bad? On BMW cars sometimes an air bubble gets in the system and must be bleed out is this something that 450's do also? Just looking for things to check, Thanks!
Guest (MBNZ) is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome