W202 problems need help - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-10-2016, 12:48 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jun 2016
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
W202 problems need help

So I'm new to this forum but I have been reading a lot of things trying to get my car running with no luck. I have a c280 2000 and it starts but only stays on if you pump the gas pedal. First the only codes were p0305 and p0302 changed coil packs plugs and wires the codes are still there. Now two more codes have appeared p0110 and p0456 I think for egr valve. I'm at the end of the road with the car and my next step will probably be to get rid igot but I really don't want to do that! Any help would be much appreciated
Leelers is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome