Tracking - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-24-2015, 01:42 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Dell's Avatar
Date registered: Sep 2014
Vehicle: 2007 C Class sports coupe 180 Kompressor
Location: uk
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)

Hi all
Yesterday I fitted new track control arms to my merc so today I had the tracking done before I had new tyres, on the way home I noticed that it wandered to the left so I took it back and when they checked it again it was out again but on the way home again it was still pulling left so I took it back again and it was out again.
It was done on a four wheel computer alinement eguipment that had just been calibrated by the manufacturer,Also there is nothing else worn or loose.
Has anybody else had this problem or give any advice.
Thanks in advance dell
Dell is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome