new battery - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-02-2014, 03:59 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Jun 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
new battery

Just fitted a new battery to my 2007 slk after the car was sat for 4 months and works fine but I still have a battery message on the dash board ? Is there away of turning it off or is there a problem ?
abenson246 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 04-02-2014, 08:14 AM
BenzWorld Elite
Kajtek1's Avatar
Date registered: Dec 2005
Vehicle: W211 E320 Bluetec R129 SL500 - $1300 car ........ Ford F350 6l
Location: CA Bay Area
Posts: 31,511
Mentioned: 9 Post(s)
Quoted: 1057 Post(s)
Check the car voltage. Sounds like your alternator went bad.

Kajtek1 is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome