No Sound in Wireless Headsets on 2013 GL450 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-01-2014, 06:43 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Mar 2014
Vehicle: 2013 GL450
Location: United States
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
No Sound in Wireless Headsets on 2013 GL450

I just bought a 2013 GL450. It took a while for the dealer to get the wireless headphones to us and now that I have them I can't figure out how to get them to work. When I turn them on I get a solid green light, which the manual says means they are connected, but I still don't hear any sound from them.

I can hear some white noise or static in the headphones that gets louder when I turn up the volume, so I think the headphones are working. So far the only way I can get audio from the rear entertainment system is to set the car's audio source to rear audio when playing a DVD, but then of course I can't listen to something different from the front seat.
bearzbenz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome