problem installing ewa net - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 11-19-2013, 05:38 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
problem installing ewa net

hello, I got a few days ago ewa net version 2.15.183.0.
install it from the "start.html" EPC file.
I open the admin tool ewa, all options disabled, and the famous lan unknown problem in the mac adress id.
I I have installed windows 7, I could never run any version of ewa net in this windows 7. whereas in windows xp if I could
germanad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 11-19-2013, 05:45 PM
Moderator
 
Date registered: Jul 2005
Vehicle: 90 300E, 99 ML430, 00 ML320, 05 E500 4matic Wagon
Location: WI
Posts: 19,088
Mentioned: 18 Post(s)
Quoted: 930 Post(s)
Lifetime Premium Member
You will need valid startkeys to install a version the is not a legit MB release. If it was legit it would connect to the MB server and validate. In order for that to happen you would have to have full Startek paid account with MB.

So if you do have a Startek account then please call the help desk. They will get you running.

If you do not have a fully paid Startek account or a genuine MB release of the EPC and EWA then you will need somebody to create a key using a keygen hack tool and for that Benzworld and its members can not get involved with due to copyright issues.
Noodles is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 11-20-2013, 03:12 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
I've got this program through Internet, I downloaded, not legal. I can not create a key with a keygen because I have the lan id
germanad is offline  
post #4 of 8 (permalink) Old 11-21-2013, 12:54 AM
Moderator
 
Date registered: Jul 2005
Vehicle: 90 300E, 99 ML430, 00 ML320, 05 E500 4matic Wagon
Location: WI
Posts: 19,088
Mentioned: 18 Post(s)
Quoted: 930 Post(s)
Lifetime Premium Member
The lan ID is needed for the keygens. All I can say is if you look at some car repair forums or google the correct phrase then you will find a site you can join and you can request a startkey at the forum you find.
Noodles is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 11-21-2013, 06:57 AM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
Lifetime Premium Member
Quote:
Originally Posted by germanad View Post
..I have installed windows 7, I could never run any version of ewa net in this windows 7. whereas in windows xp if I could
I just got windows 7 and one of my programs that was fine on xp didn't run. There is a control panel setting where you can tell your computer to run a program like it was on xp.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 11-21-2013, 08:19 AM
BenzWorld Elite
 
Diesel Benz's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: 222.132 & 221.122 & 212.025 & 906.633
Location: Europe
Posts: 10,322
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 34 Post(s)
UAC can also cause issues, and does in case of WIS under WIN7.

But as Noodles says, we cannot start solving this specific problem here because of copyright issues.
Diesel Benz is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 11-21-2013, 06:47 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
I have gotten many lan id, and I generate various epc / wis keys. but does not work, I generate the mac adress of my pc, but it accuses me "unknown lan id"
germanad is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 11-26-2013, 07:35 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2010
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
I think it should work on windows xp! you believe?
germanad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome