Site issue... Anyone else? - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-14-2013, 02:31 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Mar 2011
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Site issue... Anyone else?

I figured I would post this topic in this forum because I didn't get an answer in the W140 section. When viewing the site from my iPhone, I cruise the net at work quite a bit and this is one of my favorites, I get what seems to be a mobile view. This never happened before. I cannot stand it, I never use mobile views, preferring to just zoom in when I need too. Anybody else having this issue, it's driving me crazy! Also, whenever I click on the link to use the desktop view it directs me back to whatever I'm getting now. I'm at a loss here, never experienced something like this...
adamnapes is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 08-15-2013, 06:43 AM
BenzWorld Extremist
galaxys's Avatar
Date registered: Nov 2008
Vehicle: 2011 SLK300 Plutonium Silver (2002 SLK230 Sold)
Location: Las Vegas
Posts: 993
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 3 Post(s)
Started this week for me on Android as well... Sux's!
Was always using full desktop before.
galaxys is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-15-2013, 10:28 AM
Ex-Fed's Avatar
Date registered: May 2013
Vehicle: 2006 S 500
Location: near Dallas, Tx
Posts: 1,005
Mentioned: 10 Post(s)
Quoted: 116 Post(s)
Lifetime Premium Member

On the subject of site issues, but not related to mobile view. I get 2-3 IP blocks from Malware Bytes cruising this site. IP-BLOCK (Type: outgoing, Port: 57576, Process: iexplore.exe. The IP traces back to Riga, Latvia. Happens every time I come here and randomly once I start going thru the different forums.

Not horribly worried as Malware Bytes stomps it every time, but could be cause for concern.
Ex-Fed is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome