R350 No blower or radio sound - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-06-2013, 09:28 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: May 2013
Vehicle: 2006 R350, previous ML owner
Location: Chattanooga, TN
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
R350 No blower or radio sound

I am having a strange issue. What I believe to be an electrical problem. The radio and the front blower motor aren't working at all. The radio display comes on but no sound at all and the front blower motor isn't coming on. All were working fine the other day but we have a very heavy rain and maybe something got wet. Is there a common relay, module or anything that would link these 2 units together in a circuit? I can put the a/c or heat in auto mode and only the rear blower works and when I put it in manual mode it still doesn't come on. The stereo regardless of how much I turn up the volume no sound comes out. Any ideas or things to look at would be greatly appreciated.
It is a 2006 R350.
erodgers1974 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-07-2013, 12:42 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,163
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 290 Post(s)
Welcome to Benzworld, forum for your model is;

W251 R-Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-07-2013, 06:33 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: May 2013
Vehicle: 2006 R350, previous ML owner
Location: Chattanooga, TN
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thank you!
erodgers1974 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome