2004 S430 ERROR CODE P2767 HELP! - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 11-20-2012, 10:04 AM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Aug 2008
Vehicle: 2004 S55
Location: Tampa Bay
Posts: 112
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation 2004 S430 ERROR CODE P2767 HELP!

I have been having a problem with my s class for a couple of weeks not. It goes super slow sometimes i stop and go on reverse car wont go than i have to shut it off and turn it back on than it works. Today Check engine light finally came on and i took in to get the code read it said P2767. Have any of you guys have had this problem and what have you done to fix it. I seen few posts they talked about speed sensor?
seanmeti is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 11-20-2012, 07:53 PM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,176
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
P2767 transmission: limp home, speed sensor ring K1 error.

The input and output turbine speed sensors are located on the electronics plate above the valve body and this may need changing, here is a link to the 210 diy for this job, 210 has the same transmission.

http://www.benzworld.org/forums/w210...ml#post3538903

I would need your vin # to check which transmission is fitted to your car, it should be the 722.6 and if so the above diy is OK.

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 11-20-2012, 08:29 PM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Aug 2008
Vehicle: 2004 S55
Location: Tampa Bay
Posts: 112
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Eric does the gas peddle has anything to do with it or. I asked one of my friends who has the same car but a 01 and he said he had this problem and he went online research it and went to Mb and bought a new gass peddle install it and everything was fine he said he never ran his check engine code to see what code it was he just change it from what he read online.
seanmeti is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 11-21-2012, 01:07 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,176
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
Quote:
Originally Posted by seanmeti View Post
Eric does the gas peddle has anything to do with it or. I asked one of my friends who has the same car but a 01 and he said he had this problem and he went online research it and went to Mb and bought a new gass peddle install it and everything was fine he said he never ran his check engine code to see what code it was he just change it from what he read online.
He got lucky, there are many things can cause this and that is why we rely on the fault codes to put us in the right area, your only reported code was the transmission sensor.

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 11-27-2012, 02:25 PM Thread Starter
BenzWorld Member
 
Date registered: Aug 2008
Vehicle: 2004 S55
Location: Tampa Bay
Posts: 112
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Eric i went to this shop by my house who works on this cars and this is what they told me. They said we ran the this 4 codes 206b,200a,2201,2200. I informed them of what was happening with the car they told me the Bad Valve control is bad maybe more. They also told me i have a 7 speed trans not a 5 speed. I have a 2004 s430 i always thought it was a 5 speed. But they told me this can only been done at the dealer and that they would get it ready than send it to the dealer which they quoted me $1500 to fix the problem. I brought the car home and will take it to MB dealer and just have them inspect it and hope its something small because this seams weird for what they said.
seanmeti is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome