central locking problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-20-2012, 06:30 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Oct 2012
Vehicle: sl350 2004
Location: somerset uk
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thumbs down central locking problem

SL350 (2004) - my remote Central Locking (CL) starting playing up, then I picked up on an idea to hold the fob against the IR window on the door handle. This was successful for a while but now the CL doesn't work at all, remote or by the switch inside the car.

My boot won't fully close, it is latched but not tightly shut which in turn won't let me put the roof down, a warning of "boot lid open" is always present.

I guess the CL pump is suspect, the 20 amp fuse f71 was blown, I replaced it but it blew again.

How sure can I be to replace the CL pump?
skinnie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-20-2012, 07:47 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,176
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
You cannot be sure, it may even be a bad wiring problem. Best to start a new thread on the forum for your car;

http://www.benzworld.org/forums/r230-sl-class/

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-17-2012, 11:20 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Oct 2012
Vehicle: sl350 2004
Location: somerset uk
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
sl350 central locking problem

Thanks, turned out to be the PSE pump> remote still doesn"t work so I guess the receiver is at fault. To top it all my roof won't open now. (only since the PSE pump was replaced}
skinnie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome