1999 ML320 UK model - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-14-2012, 06:02 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jun 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
1999 ML320 UK model

Hi everyone . My car is a 1999 ML320 UK model. I am looking for a cause to a problem the car stated giving me a few days after activating the central locking and alarm system etc using the procedure in the manual.

When i bought the car last year the remote control battery was flat, and the car was on operating with no remote central locking or alarm. i was suing the key to lock and unlock the car.

The alarm just goes off while driving or just after starting the car. I can continue driving the car if i simply ignore the alarm sound, it does not seem to have an immobilizer function. The only way i found to stop the alarm is by switching off the engine. When i do switch it on again the alarm does not sound most of the time. However, if it does go off again seconds after restarting, I have to repeat the switch off then on process again until the alarm does not sound after restarting. I can then drive until the next unexpected sounding of the alarm which can be by the end of that trip or two or three trips down the line.

What would be causing this problem? Thanks in advance !
tchadyiwa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-15-2012, 05:26 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,605
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 312 Post(s)
Please ask your question on the forum for your car, here is a link;

W163 M-Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

ERIC.

___________________________________________
People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf - George Orwell
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome