Horn, Turn signal and High beams - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-11-2012, 07:57 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Dec 2011
Vehicle: 2001 Mercedes E320 4 MATIC
Location: Montreal, Canada
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Horn, Turn signal and High beams

Hi There,

I have a 2001 E320 4Matic, A few days ago my horn stopped working and figured it was a fuse or relay and didn't think much of it. Tonight as I entered the car, I noticed that the right turn signal and high beam indicators were on. I started the car and as soon as I wood use the high beams or use the right turn signal, the engine would die and I would get a Display malfunction error. Turned off everything, waited a bit and restarted the car and was able to drive off no problems, but as soon as i would attempt again with the high beams or turn signal the engine would cut off again. I drove my car home without any issues but its friday night and i'm stuck all wknd without a mechanic, and no one who could scan for codes. Has anyone ever had a similar problem?
vinnymart is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    No wipers, high beams or horn - electrical gremlins Craig300cd W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 0 12-12-2011 10:07 AM
    Low beams will not turn on...but high beams do 061405 R170 SLK-Class 2 11-01-2010 09:00 PM
    1999 slk230 horn and high beams not working cpairways R170 SLK-Class 2 11-05-2009 08:36 PM
    Wiper/turn signal/horn assembly on older 460 engnenk G-Class 1 04-08-2007 05:10 AM
    Birger, I got it to work! Bi-Xenon high beams & halogens high beams!!... Drew W163 M-Class 15 06-11-2002 08:00 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome