Engine starts, idles but will not rev. - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-03-2012, 12:32 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Sep 2011
Vehicle: 2001 clk430
Location: Sydney Australia
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Engine starts, idles but will not rev.

HI, i have 2001 clk430 and it is as though the accelerator is not conected, the car just idles with no pedal at all.(engine check light is on) I scanned the car with my OBD2 scanner and got a PO121 code (throttle/pedal sensor/switch circuit A problem). I bought a second hand sensor (Part number A012542) and plugged it in with no change. Do i have to do a reset before the new sensor will work? or is it another problem entirely? Does any one know of a way to test the sensor as the pins are numbered in the plug housing? Any advise welcomed.
MB 430clk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    HELP! Car starts fine, then idles rough, and wont take gas/rev xserve W202 C-Class 5 10-25-2009 07:56 AM
    ML 430 starts up, idles fine, but when I ..... ReBell W163 M-Class 1 09-27-2008 09:02 PM
    560 SEC hard starts hot or cold, idles high swtexmbnut W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 08-01-2008 09:08 PM
    1985 500 SEL Starts, Drives, idles...then stalls cnittle W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 13 07-19-2007 03:57 PM
    Car starts then barely idles, press gas & dies?? digsand W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 03-11-2004 11:28 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome