2007 R320 w/power problems - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-29-2012, 06:02 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jun 2006
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2007 R320 w/power problems

Traveling on vacation and yellow engine light came on. When I stepped on gas, it gave me very little at a time, but would get up to speed eventually. Took it to dealer, and was advised my inlet port shut-off flap for the turbo charger was the culprit.
Of course the car is out of warranty...
Every year I go on vacation - driving about 800 miles in a day. I have the car serviced before I go. Had an A service this past December. Shortly thereafter had to spend another $350 for rear taillights - one kept going out, so I had to get the whole rear light cable system for both sides.
I've owned 2 E class wagons in the past, and they are still on the road (with little trouble) with relatives.
I'm losing trust in this car, but wondering if it's justified, or have I just lost patience?
This is a wonderful driving car, not so much fun to park in the city, but it's a workhorse.
I picked up some brochures for the GL (too much $), and another wagon.
What to do, what to do???
wopel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-01-2012, 02:41 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,592
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 312 Post(s)
Welcome to Benzworld

ERIC.

___________________________________________
People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf - George Orwell
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
R320 CDI 2007 low power, lots of codes harmetp W251 R-Class 8 10-31-2013 10:06 AM
Looking to buy 2007 R320 CDI, having reservations cyman73 W251 R-Class 5 04-07-2010 08:11 PM
aftermarket HU on 2007 R320 zemun1234 Audio & Telematics Forum 0 02-03-2010 05:33 AM
2007 R320 Used But New To Me monster904 W251 R-Class 4 09-27-2009 10:32 AM
2007 R320 CDI - Bluetec or not? rpringle W251 R-Class 2 03-25-2008 06:14 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome