Got a idle and start up problem. - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-28-2012, 06:48 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Feb 2012
Vehicle: 1992 Mercedes-Benz 190E 2.3
Location: Texas
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question Got a idle and start up problem.

I just bought a new alternator, battery, plugs&wires, thermostat, fuel filter, new coolant, oil&filter. But when I start the car, it starts then revs up. Once the car comes to settle, it dies out. But if I keep it slightly revved for a few seconds, then it runs just fine.
Any one have any ideas on what could be the problem?

Then also my tranny kicks as it shifts into each gear.
Any ideas on what could be that problem?

And my sunroof retractes one inch then that's it. After that u can hear the gear whining.
Any clues to fix that?
KobraKon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-29-2012, 03:20 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,614
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 312 Post(s)
Welcome to Benzworld, for best feedback ask your question on this link:

W201 190 Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

ERIC.

___________________________________________
People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf - George Orwell
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
W108 - idle/warm start problem Oskar Vintage Mercedes-Benz 12 03-31-2014 09:09 AM
E320 V6 Rough Start and Idle, Misfire, Possible Head Gasket Problem trickynicky W210 E-Class 15 12-24-2013 04:12 PM
Cold start problem, high idle 91 300E 4matic justino W124 E,CE,D,TD Class 1 10-09-2011 07:03 AM
idle problem at hot start gogo G-Class 0 12-27-2009 08:52 AM
Idle and hot start problem, please help. pghguy517 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 17 01-29-2005 12:27 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome