S500 Airomatic Problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 11-25-2011, 08:57 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Nov 2011
Vehicle: Mercedes Benz S500
Location: St. Louis, MO
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post S500 Airomatic Problem

Ok. I noticed that the passenger side of my car was low and the airomatic system would constantly run, attempting to pump it up, so I decided to take the front tire off and check it out, thinking maybe it was something that I could fix. Well after jacking it up, I heard air escape, so I figured that it was just residual air left in the pump just escaping. However, after taking off the tire I noticed that the rubber boot accordion looking thingy behind the tire was not connected to the lower part and that there was a tear in the top of the rubber boot accordion looking thingy. So I tried to put some crazy glue on the bottom and put some other type adhesive on the top, but I it didn't work. But when I finished I noticed that the car was extremely low and starting it up and pushing the button would raise the car. Have I messed it up worse? Is there a DIY for replacing the rubber boot accordion looking thingy on the front? HELP!!!!
FredsBenz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-25-2011, 01:08 PM
Sith Lord
 
elbeik's Avatar
 
Date registered: Sep 2009
Vehicle: 72 280SE 88 560SEC 92 E500 6.0 95 SL320 14 GLK350
Location: Beirut / Jeddah
Posts: 11,768
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 213 Post(s)
Lifetime Premium Member
Garage
Welcome Fred!

You should specify the year model of your car to receive accurate answers.

I'm guessing you'll find the right answer in the W220 S-Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum section.

Cheers!
elbeik is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-25-2011, 01:33 PM
BenzWorld Elite
 
Mercedes mechanic's Avatar
 
Date registered: Mar 2011
Vehicle: Timeship, see you yesterday, but you already knew that.
Location: 90210
Posts: 4,103
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by FredsBenz View Post
Is there a DIY for replacing the rubber boot accordion looking thingy on the front?
Once it comes apart, there is no fixing it. You have to replace it. The old one will be used for a core, so save it.

Top five reasons I posted in your topic:

1. You're talking about god, there has never been any god of any kind. EVER!

2. I just have a general dislike of you.

3. I am trying to tell you how to fix your Mercedes and you are not listening.

4. I'm flirting with Jody.

5. You're just to dumb to own a Mercedes, and should go buy a Honda.
Mercedes mechanic is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 11-25-2011, 10:42 PM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,197
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
Welcome to Benzworld

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    S500 Hid Problem JROCC32 W220 S-Class 0 11-02-2011 04:22 PM
    95 s500 idle problem och59 W140 S-Class 2 09-12-2011 04:07 PM
    Can anyone tell me the problem here....1999 S500 headlamp washer problem.... PKariCL600 W140 S-Class 4 05-24-2011 12:57 PM
    S500 A/C PROBLEM ETC... XROBK818X W140 S-Class 4 12-05-2010 02:12 AM
    98 S500 OEM Xenons Problem DLL1120 W140 S-Class 7 10-20-2008 07:46 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome