Is it water in the gas? - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-23-2011, 04:35 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Aug 2011
Vehicle: 1994 Mercedes Benz S420
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question Is it water in the gas?

i have a 94 Mercedes Benz, and i thought at first i might have bought bad gas and it could still b it but iv put a new fuel filter on it. before the filter it would act like it wasn't getting enough gas during take off. it would kinda shake then smooth out. it will idle fine. it stopped for bout a week after the filter and then just the other day it did it to me twice but since then. i have already put all together about 5 bottles of gas treatment. as soon as i put that in there it will, stop every time and as long as i keep it between 1/2 and 1/4 of tank it will run fine? please can someone help me out with this?
Melissa (ducks) is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Deep water vs. shallow water drilling cmac2012 Off-Topic 35 06-02-2010 09:32 AM
    Water, water everywhere and not a drop to drink eric242340 Off-Topic 0 04-27-2010 09:30 AM
    Water shortages, sinking water tables imperil Yemen cmac2012 Off-Topic 65 11-04-2009 06:47 PM
    oil in water coolant, but not water in oil ventura300se W140 S-Class 6 07-08-2009 07:46 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome