Vito 115 diagnostic problems - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-14-2011, 06:32 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Jun 2011
Vehicle: vito 115 2005 model
Location: Johannesburg, South Africa
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Vito 115 diagnostic problems

Hi, I have a vito 115 2005 model. The engine diagnostic light came on while driving and the turbo stopped working. This has been happening quite often, it usually resets when the engine is shut off and restarted. Not too long before the problem returns. Has anyone had a similar problem or know what to do?
darbak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-15-2011, 04:05 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,163
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 289 Post(s)
Welcome to Benzworld, for best results on your question please repost it on the following link;

V-Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Vito engine diagnostic indicator problem enricogassolini General Mercedes-Benz 0 08-07-2011 12:45 PM
    S55 AMG having PROBLEMS! ATTACHED DIAGNOSTIC PIC BenSy W220 S-Class 11 06-05-2011 07:30 PM
    1992 190E 2.6 tranny problems diagnostic + swap from 2.3? Phildabill W201 190-Class 9 05-15-2011 02:33 PM
    Star Diagnostic software problems banzia General Mercedes-Benz 2 02-02-2010 11:54 AM
    Vito 108D 1999 - glowplug and diagnostic plug pin out problems Steve Mow V-Class 11 05-31-2007 04:42 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome