Using mBrace - questions - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-26-2011, 10:15 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jul 2011
Vehicle: 2011 E550 Cabriolet, Diamond White, Black top and interior, many options
Location: Harpers Ferry, WV
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Using mBrace - questions

Hi all, I have a new 2011 E550 with mBrace. Questions for other owners:

First, the quality of the voice on the other end when I call is poor. Very weak volume, and they keep cutting in and out. The signal indicator shows full (or near full) satellite receiption. If I am on hold waiting for an agent, the music they play is very poor quality. Is this normal and what everyone experiences?

Second: I can't get (or don't know how) to get a POI to show up in my nav when I call mBrace and have them send a POI address right to nav. I used the " i " button to talk to an agent because I needed an address for a restaurant and asked them to send it right to my nav system. They did it twice and said it went through, but I never got any indicator the address was delivered. Nothing happened, I stared at the normal nav screen. However, once before I sent an address myself using my iPhone search-and-send, then when I returned to the car and turned on the nav, it instantly asked me if I want to download the address I sent from my computer. It worked fine.

So, why couldn't I get an address into my nav that was sent from the mBrace people? I hit the 'i" button thinking that might bring it up, but nothing happened. Is there something else Im supposed to do? Help!

Thanks much!
ucla1981 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-26-2011, 11:13 AM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
Lifetime Premium Member
If you don't get an answer here quickly enough, troll around (aka search) on the Audio & Telematics sub-forum found in the technical section.

Go Mountaineers!

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    mbrace saurey W204 C-Class 14 05-12-2015 07:42 AM
    Can mbrace be added to 2011 C300 without mbrace? rh0945 W204 C-Class 2 10-04-2012 02:51 PM
    mBrace questions - Help! ucla1981 Audio & Telematics Forum 2 11-03-2011 08:27 AM
    MBRACE POSSIBLE? ESCADA Audio & Telematics Forum 2 12-04-2010 12:30 PM
    mbrace El Cid W212 E-Class 5 05-20-2010 02:59 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome