1994 Mercedes s420 runs rough Need help - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-08-2011, 09:13 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Feb 2011
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
1994 Mercedes s420 runs rough Need help

I have a 1994 s420, it runs rough with no lights on in the instrument cluster. No codes are in the cars current or history as of last scan. I have replaced the engine wiring harness, replaced the wiring on the throttle body, all of the wires were bare. I just put on new cap and rotors with no luck. It runs at idle but has no acceleration. The asr light is not on. It runs smooth for a few seconds then feels like it starts to load up. Im out of ideas and dont know what else to do. So if you have any ideas let me know
thank you
thekookoothe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
Mercedes S420 Runs bad! thekookoothe General Mercedes-Benz 8 12-15-2014 07:02 PM
Mercedes S420 Runs bad! thekookoothe General Mercedes-Benz 1 02-08-2011 05:40 PM
1994 Mercedes e320 No reverse but But runs &shifts great in drive mers320 W124 E,CE,D,TD Class 1 07-11-2009 09:08 PM
1994 Mercedes S420 Excellent MGySgt. Anders For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 0 06-24-2009 11:54 PM
1994 E420 problems, stalls and runs real rough RudyH13 W124 E,CE,D,TD Class 1 04-02-2008 07:21 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome