97 C-280 won't run with MAF attached - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-21-2011, 03:47 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Feb 2011
Vehicle: 1997 Mercedes C280
Location: SF Bay Area
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
97 C-280 won't run with MAF attached

I recently replace my MAF sensor because the light was on...I disconnected the battery for about 1 hour and when i put it all together light was off and car ran perfect again...I drove for about 10 miles and then it started sputtering like it was being starved for fuel...I immediately disconnected the MAF as it was the only thing I did and the car ran fine....everytime I've tried to hook it up the car will run for about 10 - 15 miles and then start the same thing...but no idiot light...could the MAF be bad..It's Bosch so it's not that..on top of that it's now started over heating...related?
drew3654 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    my new 19s (pics attached) brabus W203 C-Class 12 04-12-2006 06:40 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome