Hi new with a question about problems on my 1990 420 sel - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-26-2011, 02:31 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: May 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post Hi new with a question about problems on my 1990 420 sel

hi im new on here and trying to find out whats wrong with my car. my fan wasnt working in my car so i removed the panel and made sure all contacts were clean on switches and looked under the hood at fuses and some connections. and now when i use my directionals my gas gauge flickers and when i tern on my headlights the arrows illuminate and the illumination goes off and when i use my directional it draws power from my panels where my lit up switches are. My sunroof doesnt work right now and when headlights are on if i hit the right directional the left on blinks on dash but outside the car the correct one isworking can anyone heeeellllpppp me ive been going crazy trying to figure out what i did
mercede is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-26-2011, 05:04 PM
BenzWorld Elite
 
SaleenS7's Avatar
 
Date registered: Apr 2005
Location: SC
Posts: 1,764
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Welcome to the forums.

It sounds like you may have a short somewhere. Otherwise the wiring was put in the wrong place maybe? Are there any leaks inside your car? I'm thinking that water damage may be causing a short. Also try doing a search on this topic in the W126 section of the forums. Search bar is on the top right (almost right under your username and private messages) Maybe you'll come up with some info on this. If not you ought to copy and post this in the W126 section and someone there may be able to guide you.
SaleenS7 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-27-2011, 12:21 AM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,163
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
Quote:
Originally Posted by mercede View Post
hi im new on here and trying to find out whats wrong with my car. my fan wasnt working in my car so i removed the panel and made sure all contacts were clean on switches and looked under the hood at fuses and some connections. and now when i use my directionals my gas gauge flickers and when i tern on my headlights the arrows illuminate and the illumination goes off and when i use my directional it draws power from my panels where my lit up switches are. My sunroof doesnt work right now and when headlights are on if i hit the right directional the left on blinks on dash but outside the car the correct one isworking can anyone heeeellllpppp me ive been going crazy trying to figure out what i did
Welcome to Benzworld. Please complete your profile as this will help members give you the most accurate answer to your questions. Location is also important when we need to help you find parts etc. This forum is for introductions only and all questions should be posted on the appropriate sub forum for your car.

To edit your profile simply click on quick links “edit profile” (quick links is top Right of the page)

At the bottom of the page you will find forum jump, click on this and view all the available sub forums and there you will find the technical forum for your car.

For FAQ see the Benzworld help section here:
BenzWorld Help - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

Regards

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    air condition problems 1990 300sl sl man R129 SL-Class 10 05-09-2013 04:45 PM
    300 E 1990 unknown problems...:( Abu_Issa W124 E,CE,D,TD Class 8 05-19-2011 07:38 AM
    COLD START PROBLEMS 500 V8 1990 MAYFAIR R129 SL-Class 14 05-31-2010 03:31 PM
    new 1990 500SL..with some problems hughjazz R129 SL-Class 26 11-10-2005 10:14 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome