300ce stereo problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-12-2011, 08:13 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: May 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
300ce stereo problem

Hi,
I have a 91 300ce that sat idle for a while before I was able to have a valve job done.
everything turned out great except that the stereo doesn't work. the code has been entered and when I turn on the stereo it blows the fuse. Is there a preamp on this system that has to be replaced
richardmaci is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-12-2011, 07:15 PM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,614
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 312 Post(s)
Welcome to Benzworld. Please complete your profile as this will help members give you the most accurate answer to your questions. Location is also important when we need to help you find parts etc. This forum is for introductions only and all questions should be posted on the appropriate sub forum for your car.

To edit your profile simply click on quick links “edit profile” (quick links is top Right of the page)

At the bottom of the page you will find forum jump, click on this and view all the available sub forums and there you will find the technical forum for your car.

For FAQ see the Benzworld help section here:
BenzWorld Help - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

Regards

ERIC.

___________________________________________
People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf - George Orwell
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
89 300CE fan problem??? HELP tomekdesire W124 E,CE,D,TD Class 10 08-05-2010 03:58 AM
Problem With my 300CE pedjas034 W124 E,CE,D,TD Class 5 11-30-2008 05:47 PM
300CE-24 problem jcmbz W124 E,CE,D,TD Class 5 09-29-2008 02:00 PM
Replaced factory stereo, lights keep flashing 91 300CE ramg45 Audio & Telematics Forum 2 05-02-2008 02:22 PM
'88 300CE stereo help NRStearns06 W124 E,CE,D,TD Class 2 11-11-2005 07:22 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome