HELP PLEASE - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-07-2011, 09:56 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Mar 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)

Hi guys ,
my 2002 ml55 just died suddenly whilst driving ,it kind of lost all electricity for a few seconds then came back to life.Once i start it again its ok till i rev it then it dies again for a couple of seconds then power returns.Any ideas welcome .

wayner845 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 05-07-2011, 04:46 PM
BenzWorld Elite
Kajtek1's Avatar
Date registered: Dec 2005
Vehicle: W211 E320 Bluetec R129 SL500 - $1300 car ........ Ford F350 6l
Location: CA Bay Area
Posts: 31,537
Mentioned: 9 Post(s)
Quoted: 1070 Post(s)
Read the codes
read the codes
read the codes
If no codes found -replace CPS
Kajtek1 is online now  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome