W124 - Dash dial stops working when i put car in gear - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-26-2011, 03:33 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
W124 - Dash dial stops working when i put car in gear

Hi.

Can anyone offer any suggestions? When i turn on the ignition on my 'M' reg E300 W124 Estate, everything is fully operational. As soon as i put the automatic into gear, the dial with the temperature, oil and fuel gauges cuts out and the audible buzzer comes on (very irritating !! ). Initially thought a fuse was playing up, but then realised it was cutting out when putting car in gear...

Have recently replaced the small LED bulb in the gearbox housing and was wondering if i have distrubed something under there that could be causing this? problem did not start until some days after bulb replaced...

Help... anyone recommend anything??

Shaz
Shazza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-26-2011, 08:54 AM
BenzWorld Elite
 
SaleenS7's Avatar
 
Date registered: Apr 2005
Location: SC
Posts: 1,764
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 2 Post(s)
Have you opened it back up to check the condition of the wiring and connections? Maybe you accidentally nudged something out of place. Sounds like a simple problem.

If I were you I would post this in the W124 section of the forums. Other W124 owners might be able to help you out in more detail.

W124 E,CE,D,TD Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum
SaleenS7 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-26-2011, 07:55 PM
Outstanding Contributor
 
eric242340's Avatar
 
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,187
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 291 Post(s)
Welcome to Benzworld. Please complete your profile as this will help members give you the most accurate answer to your questions. Location is also important when we need to help you find parts etc. This forum is for introductions only and all questions should be posted on the appropriate sub forum for your car.

To edit your profile simply click on quick links “edit profile” (quick links is top Right of the page)

At the bottom of the page you will find forum jump, click on this and view all the available sub forums and there you will find the technical forum for your car.

For FAQ see the Benzworld help section here:
BenzWorld Help - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum

Regards

ERIC.

___________________________________________
"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    New battery put in, now dash lights not working? benzml350girl General Mercedes-Benz 1 01-14-2011 11:05 AM
    W163-the car is in PARK and can't put it in GEAR ckub52 W163 M-Class 15 12-29-2010 02:01 AM
    Cabin blower stops working once the car is running- Any idea whats wrong? inky W201 190-Class 3 12-16-2010 06:40 AM
    Car stall when put in gear....HELP!!! TheFinestImage W140 S-Class 20 06-27-2007 09:21 PM
    Unknown dial on dash Chas G-Class 10 06-28-2002 04:54 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome