New Member - with auto transmission issues - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-22-2011, 10:56 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Apr 2011
Vehicle: 1999 vito ambiente v280
Location: pembrokeshire, wales
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
New Member - with auto transmission issues

Hi all,
I'm a new member, just bought myself a 99 vito ambiente v280 auto 7 seater. Wonder if anyone had experience with auto delayed engaging in "D" - took some 10 -15 seconds to start accelerating. 1st and reverse seems to work fine. Thanks a million for any usefull infos.
shaoth is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 04-22-2011, 11:07 PM
Outstanding Contributor
eric242340's Avatar
Date registered: May 2007
Vehicle: Zotye Auto 1.5T T600 2016
Location: The wild west of the Far East
Posts: 52,075
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 283 Post(s)
Welcome to Benzworld

V-Class - - Mercedes-Benz Discussion Forum


"I am enclosing two tickets to the first night of my new play; bring a friend, if you have one."
- George Bernard Shaw to Winston Churchill.

"Cannot possibly attend first night, will attend second ... if there is one."
- Winston Churchill, in response.
eric242340 is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    V280 Auto transmission issues jonboy38 V-Class 11 05-16-2015 04:42 AM
    Transmission issues (1990 300E, 3.0L, 722.5 transmission) Eric@StarSuzuki W124 E,CE,D,TD Class 5 04-13-2011 07:29 PM
    semi auto issues jonathonhall W168 A-Class 0 04-28-2010 03:18 AM
    Auto transmission issues? WANTAMB W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 2 04-07-2010 06:16 AM
    C240 auto shifting issues The_Analyst W203 C-Class 1 04-09-2004 12:30 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome