2000 ML320 Issues - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-06-2011, 03:58 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2011
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2000 ML320 Issues

Hey everyone!
Great forum!
I just inherited a 2000 ML320 (basic) and have some questions. I realize I could just go to a mechanic or dealership but if I can get some answers here it could save me some time and/or money. Thanks!

First of all, the keyless remote doesnt work. I plan on getting new batteries tomorrow but the guy that I got the car from said it never worked. What are my options if batteries are not the issue? Where and what do you recommend I buy a new set? OR does this model not work with keyless entry?

Second, the fuel gage is alittle messed up. When I start the car, it shows its empty and as I drive it slowly creeps back up. Kind of annoying to worry about how much gas is left.

Last problem is the radio reception. FM works fine, but AM barely works. Oddly, when I have my phone charging, AM doesnt work at all.....?

That's it for now, hope some of you Benz junkies can help me out!
Thanks!
AjML320 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-06-2011, 04:18 PM
BenzWorld Elite
 
1984babybenz's Avatar
 
Date registered: Nov 2009
Vehicle: 1984 190D 2.2
Location: Silver Spring, MD
Posts: 2,458
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Take a look at your cars forum, you are more likely to get more specific answers there.
W163 M-Class - Benzworld.org - Mercedes-Benz Discussion Forum



1979 Pontiac Firebird 5.7- 86,142 miles
1981 Chevrolet Corvette 5.7
1984 Mercedes 190D 2.2 Auto - 140,628 miles
1987 Chevrolet Sprint 1.0 - 139,000 miles
1989 Oldsmobile Cutlass Calais S - 123,000 miles
1989 Chrysler New Yorker - 95,000 miles
1991 Dodge Stealth R/T - 101,000 miles
1999 Dodge Durango - 178,000 miles
2003 Dodge Dakota - 203,000 miles
1984babybenz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
ML320 Issues, Need Help stevhuff W163 M-Class 12 06-06-2010 11:35 AM
Serious 02 ML320 issues... yankeess W163 M-Class 4 04-30-2010 07:12 AM
Kenwood DNX-7120 with BackUp Cam (CCD-2000) Self Installed in ML320 2000 danielali W163 M-Class 12 03-22-2010 02:45 PM
02 ML320 ESP issues iLoveMyHonda W163 M-Class 4 07-05-2009 08:12 PM
"01 ML320 issues with A/C CaliBNZ W163 M-Class 14 08-27-2002 04:07 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome