I need troubleshooting help please!! - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-01-2011, 02:47 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Apr 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
I need troubleshooting help please!!

I have recently bought a 92 E300 and it failed miserably the first emissions test. I have changed the o2 sensor and had the Egr valve cleaned as well as some vacuum hoses cleaned. It appears to be running very lean. co% is at .02 @15mph and .01 @25mph since making these fixes the NO (PPM) has dropped from 1100 @15mph to 763 and 900 to 597 @25mph

The fixes have dropped the Nox down but it hasn't changed the co%

The check engine light is not on and the cat converter appears to be relatively new. What else can I look at to help bring it down to pass emissions?
SDanielle is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    troubleshooting my idle brandon671 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 1 10-02-2007 11:17 PM
    AC troubleshooting brandon671 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 09-15-2007 12:26 AM
    Help Troubleshooting Noise alydon R129 SL-Class 3 06-26-2006 08:02 PM
    AC Troubleshooting mark2280 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 4 06-21-2005 09:24 PM
    AC Troubleshooting mark2280 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 06-16-2005 11:01 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome