NONE OF MY GAUGES WORK ON '94 S600 - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-22-2011, 01:42 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: May 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)

What is the problem here? Only gauge that works is temp gauge.
wfb8456 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 03-22-2011, 04:44 PM
Lifetime Premium Member
Musikmann's Avatar
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Lifetime Premium Member
Just a stab in the dark: your instrument cluster is 17-18 years old and maybe it is just worn out. I would contact VDO (or whoever made it) and ask if they can refurbish it or take yours for a core charge and send you one that has already been repaired. If your odometer is no longer counting the miles, you might have to do through a dealer who can verify total miles.

As a afterthought, find the native forum for your car and ask the actual owners. Not sure which one it is but look in the Roadster section for the sub-forum of your model year. Chances are good this issue has been discussed and probably solved.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!

Last edited by Musikmann; 03-22-2011 at 04:46 PM.
Musikmann is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    gauges don't work properly efraser W124 E,CE,D,TD Class 8 04-02-2011 03:54 PM
    None of my gauges work. Help please? Buchenrad W124 E,CE,D,TD Class 6 12-11-2009 07:26 PM
    footnote: all other gauges work fine drk1074 R/C107 SL/SLC Class 0 05-30-2009 05:41 AM
    HELP! ALL GAUGES DONT WORK! ike.mari W124 E,CE,D,TD Class 5 03-30-2009 09:37 PM
    Gauges and roof will not work on my 91 300sl yanceyxl R129 SL-Class 2 01-29-2005 04:43 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome