300 SE 1993 cold start - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-19-2011, 11:10 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Mar 2011
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
300 SE 1993 cold start

car is hard to start.once started for few seconds and turned off, it starts easily. Starting seems easier if: 1 i turn key on and let fuel pump run 10-15 seconds. 2 i have just added > 1/2 tank of gas and bottle of STP Injector cleaner. spark plugs are new. Any ideas?

Last edited by hbascom; 03-19-2011 at 12:37 PM. Reason: CORRECTION: 93 300 SEL
hbascom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
rough cold start with 300(G)E brabus g36 W124 E,CE,D,TD Class 1 10-02-2009 01:23 PM
300 E very very hard to start only when cold ron in sc W124 E,CE,D,TD Class 10 11-08-2008 11:47 AM
Cold start stall: 300 SE andrew_falky W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 03-11-2008 10:44 AM
300 E cold start tbarlas W124 E,CE,D,TD Class 13 01-04-2008 10:05 PM
300 SE 1993 wont Start Paolo Celle W140 S-Class 0 04-26-2006 05:19 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome