380se ignition issues.. - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-10-2010, 08:17 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
JRBear's Avatar
Date registered: Dec 2010
Vehicle: 1985 380se,rebuilt but not running money pit..eg;Nice yard/lawn ornament
Location: New Mexico
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
380se ignition issues..

Bought an 85 380se off a guy for 500 bucks. Car has new struts,shocks,radiator,water pump,distributor,fuel pump,and a TON of other stuff on it...was a steal. reason why he wanted rid of it,is same issue I have right now.
Central locks work every now and again,sometimes I get spark in the ignition and the car tries to run,but shortly after,everything goes off,including the fuel pump at times. Am wondering if I have a bad ignition switch,or if there is a sneaky wire somewhere they knocked loose when they did the mods afew years ago.
Any suggestions would be greatly appreciated.
85 380se,127,319 miles on body, 1-2 miles of pushing by hand on rebuilt engine and trans.
JRBear is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Ignition Issues johnb7 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 10 11-10-2008 08:05 PM
    my 380SE has issues part 2 MATT300SDL W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 12-05-2007 11:15 PM
    my 380SE has issues MATT300SDL W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 12-02-2007 10:46 AM
    1984 380SE Ignition switch do not have an accessory position Reggiefd W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 10-16-2004 07:43 PM
    The coil in my 1984 380SE burns when ignition is turned, what can be the cause????? biffy W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 04-15-2004 04:21 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome