1999 SL500 Blower Motor issue - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-17-2010, 11:39 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Nov 2010
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
1999 SL500 Blower Motor issue

I have been having an issue with my MB. The blower comes on and then goes away whether it is doing A/C or heat. Any ideas???? Someone made mention that it might be the blower motor and regulator. It's weird that the blower blows fine for about 15 minutes and then just fades away. I can still feel heat and/or cold, but no blower.

Thanks
txfooter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-13-2012, 09:24 PM
BenzWorld Junior Member
 
cecammiade's Avatar
 
Date registered: Jun 2010
Vehicle: Mercedes SL500 1999 R129
Location: NC, USA
Posts: 30
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via Skype™ to cecammiade
Blower

I have the same issue but it lasts around an hour. I bought a new blower to find out if it solves the problem
cecammiade is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
300SDL - Blower Motor Wiring Issue jusme W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 07-05-2010 12:41 PM
'86 300SDL blower motor issue. bobbyac W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 5 01-03-2010 05:57 PM
'86 300SDL blower motor issue. bobbyac W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 12-30-2009 10:31 PM
new Blower motor resistor issue celm W210 E-Class 7 05-23-2009 08:52 AM
Blower motor/regulator issue sokoloff W210 E-Class 2 03-20-2009 11:11 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome