Starts?stalls? loss of power - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-03-2010, 09:35 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Nov 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question Starts?stalls? loss of power

I have a 98 E320, the car dosen't want to go anywhere. You start it, then it stalls, let it warm up but there seems to be no power. Fuel pressure is good! Anyone have any ideas, I changed the Mass air flow sensor last year but really hasn't changed anything. I have numerous service codes P110,P115,P1491,P100???? Any answers would be great!
Susanrusty is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 11-03-2010, 09:46 AM
Lifetime Premium Member
Musikmann's Avatar
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Lifetime Premium Member
Hi Susanrusty and welcome to the forum. MB calls your car a W210 and we have a dedicated sub-forum for our cars. Scroll down from here until you see the sedans section and you will see us. There are a lot of knowledgeable owners who will be more than happy to help you. Look at the stickys we have so you know what's in them. Also please click the UserCP (control panel) up top and enter your model and location. Good luck.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    300SE -90 stalls but then starts again...? Seppo W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 01-18-2010 11:07 PM
    88 300e hard cold-starts/power loss JW560sec W124 E,CE,D,TD Class 9 01-02-2010 01:06 PM
    Engine starts then stalls RonD W163 M-Class 4 08-10-2009 02:21 AM
    It starts! and then stalls? fochmann R/C107 SL/SLC Class 2 06-18-2009 02:46 PM
    E320 starts then stalls 247hoopsfan W210 E-Class 5 01-11-2007 02:10 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome