C320 Wagon Radio Sound on and off intermittently - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-02-2010, 03:54 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Oct 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
C320 Wagon Radio Sound on and off intermittently

Dear All,

My C320 Wagon's Radio has been working fine. But after we replace the battery, the sound comes on and off at the regular interval of 2 seconds. Sound has been on and off all the time. Radio's display and tuning all work and appear to be normal. It has Bose Amplifier. I had my mechanic look at it with the diagnosis computer. He told me the computer can't even connect to Radio and can't test it. According to him, it could be bad amplifier.
I will appreciate if any of you gurus could give me some hope. I was hoping not spend a lot of $$ to replace the amplifier.

Thank you.
cpmatrix is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 11-02-2010, 04:02 PM
Lifetime Premium Member
Musikmann's Avatar
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 5 Post(s)
Lifetime Premium Member
1) Please fill in your profile (car and physical location) using the UserCP link at the top of the page.

2) Try a search and/or ask your question on the Audio & Telemetrics forum (found in the technical section).

3) There is a model-specific forum for your C320 in the sedans section. Your radio set-up is common to several MBs so just letting you know it's there.

4) Welcome to BW and good luck with your radio issues.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    '01 C320 No Sound Mortifix Audio & Telematics Forum 2 12-05-2008 11:51 PM
    No Sound on radio, No Sound on TV, No CDC changer and NO PHONE! st_tropez72 Audio & Telematics Forum 4 09-01-2008 09:59 PM
    C320 Wagon ski General Mercedes-Benz 0 10-12-2004 11:19 AM
    Climate control fan works intermittently, and radio problems pghguy517 W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 07-19-2004 03:34 PM
    High pitch sound sensor sound ~ E320 wagon luvmywagon W124 E,CE,D,TD Class 1 10-04-2003 10:40 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome