cd wont edject!!!! - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-26-2010, 11:37 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Oct 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
cd wont edject!!!!

Hi I have a 2004 c200 kompressor with a little irritating issue, I put a disk in the cd player that i've listened to a thousand times but for some or other reason the radio is stuck on track 1 and it doesn't want to edject the disk. does anyone know how to sort this out???? pls help
Riekert is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 10-27-2010, 10:36 PM
BenzWorld Elite
leapyfish's Avatar
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 199,xxx Miles
Posts: 7,675
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Starting Problems - Car wont start/starter motor wont stop winding. EnzedSurfer W210 E-Class 13 05-23-2012 02:26 PM
    help please! my key wont turn in ignition barrel and wont start car!! cazzano1989 W203 C-Class 2 09-02-2010 07:27 PM
    doors / boot wont lock - key wont turn alberto28 W202 C-Class 0 05-16-2010 12:33 PM
    02 C240 Wont Upshift / Weird Messages / Now Wont Start jondag W203 C-Class 7 12-03-2008 07:15 PM
    After wire harness change temp gauge wont work, and now wont start daanmuller W140 S-Class 4 06-14-2007 08:00 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome