Turbo problems!!! - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-25-2010, 12:29 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Oct 2010
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Exclamation Turbo problems!!!

Hi, I presently have a uk 05c200cdi with a problem with the turbo. Not long after start up the car goes into limp mode. The Engine management light is on with the following msg. wastegate a solenoid. the car runs ok however am now getting bored on turning the engine on and off to clear(light stays on) Local specialist imforms me they have replaced lots of wastegates input rods. Any thoughts from you guys. Any help would be greatly appreciated especially pictures many thanks
jam19614 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
CDI Turbo Problems Lotzacars W211 E-Class 29 12-19-2016 06:08 AM
Turbo Problems chachf1 W163 M-Class 11 06-04-2010 09:08 PM
B200 Turbo problems! Mrshal99rshal99 General Mercedes-Benz 1 04-06-2009 06:36 AM
Turbo Problems afroney123 W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 1 07-25-2006 12:02 PM
190D (2.5 Non Turbo) Problems willy100 W201 190-Class 2 07-09-2003 06:54 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome