New to forum/ML 430 problem - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-22-2010, 02:00 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Oct 2010
Vehicle: 2000 ML430----1995 E300 DIESEL
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Red face New to forum/ML 430 problem

Glad I found this forum.
I own 2 Benz's 2000 ML430 and a 1995 300 diesel it's great reading what is alredy here. I am having a problem with my ML430- The trans will not drop down in range when I move the shifter to the side and about the same time we started hearing something like a bearing or maybe for a lack of a better description a whirling noise. not realy loud but more pronounced around 40 mph. i am going to jack up all 4 put on stands and disable the ABS to see if I can hear it this weekend.
thanks again for the membership to the forum! Mark
SPARKYMAN is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    A/C problem on ML 430 Ticino W163 M-Class 3 01-07-2010 08:43 PM
    Bought a CLK 430 thoughts on w208 forum 500SEC_AMG W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 12 11-15-2009 06:56 PM
    01 ML 430 AC Problem Studio19KS W163 M-Class 9 08-04-2009 10:40 AM
    Hi Guys !!! I ahven't visit this forum for awhile. I still own the 2000 CLK 430 linh C208/A208 CLK-Class 11 04-06-2008 10:26 PM
    Navigation Problem in my '00 430 jprebb W163 M-Class 5 09-22-2002 12:08 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome