A/C problem - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-29-2010, 08:37 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Nov 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
A/C problem

I have an 06' c230 sport and have been experiencing trouble with my a/c getting rerouted from my the middle vents to somewhere else. I know the a/c is still on cuz i can hear it but it will get redirected for about 20 seconds. i figured it may be a vaccumm leak cuz i had a mustang that would do pretty much the same thing. Any thoughts?

on a lighter note, anyone looking to change their oil soon i found 5 quarts of mobil 1 0-w40 + mobil 1 oil filter (none fitting mercedes) all for $30 at pep boys.
rmac012 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-02-2010, 10:14 PM
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Sep 2010
Vehicle: 2000 C280- 2000 E320 wagon
Location: Atlanta
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
The flaps are not vac. controlled. They're stepper motors with plastic linkages. You probably have a broken linkage. One of many. You'll need an SDS to find which ones are broken. Meaning a dealer visit.
SUBUYA is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    front passanger door problem and lift gate problem..HELP ME!!! stillf1y W163 M-Class 5 12-13-2007 08:36 AM
    Electric side mirror problem / Seat Electronic problem taime R170 SLK-Class 8 05-24-2007 06:03 AM
    Key problem - Expert level problem analysis required philthompson W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 2 09-26-2006 08:48 AM
    1994 S600 coupe "Vacuum assist pump problem and now a starting problem Bigpauly52 W140 S-Class 18 09-26-2004 01:36 AM
    Interesting new problem, or is it a problem? My car's water broke yesterday Jason Y R170 SLK-Class 8 06-13-2001 07:54 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome