C230 !997-- ETS, ABS, Brake lights stay on - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-21-2010, 07:24 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
Date registered: Dec 2006
Vehicle: 2002 E320
Location: San Diego Ca
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Unhappy C230 !997-- ETS, ABS, Brake lights stay on

ETS, ABS and Brake lights stay on after starting the car. They also stay on even when driving. OBDII code read was P0500. This car has 4 speed sensors one on each wheel but no sensor in differential as far as I know. This is what I have done so far:

1. Replaced OEM brake light switch but did not help.
2. Checked resistance of all 4 sensors with DVM and all are close to 1080 ohms. This shows they are normal and not open or short.

So the question is where to look now. What am I missing to find the problem area. Any relays, fuses or other tests on the sensors? Please help. Thanks
Riazcriaz is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    ABS, ESP,ETS brake, parking brake lights, no auto-shift, speedo to zero mwaarle W163 M-Class 16 11-28-2015 03:21 PM
    96 SL320 - ABS/ETS dash light on & no brake lights hlavender1 R129 SL-Class 21 05-03-2014 01:29 AM
    W210 '96 230 Abs,Ets and Brake Pad Lights on No Speedo or Odometer.Stuck in Low Gear. bigredmerc W210 E-Class 25 07-17-2012 03:10 PM
    ABS/BRAKE PAD WEAR/ETS LIGHTS ON! HELP? mgill85258 W140 S-Class 4 05-24-2011 09:03 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome