ML500 2006 cranks but won't start - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-18-2010, 11:15 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Dec 2009
Vehicle: -06 ML500,-86 Monte SS,-88 Toyota Supra,-88 BMW 735iL ,-02 Avalanche Z71,-94 Cobalt 200,-97 Yamaha
Location: Springfield,OHIO
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Question ML500 2006 cranks but won't start

Hi

I have wierd problem.
Today I went to my car and tried to start but it didn't start but it was cranking like it should.
I tried with key also but no luck.
I then waited 2-3 min and tried one more time it started but now I have a Check Engin light on.
I run the car about 15-20 min no problems other than check engine light is ON.
How can I read a error codes??
Do I need to take it to Steeler or can I use OBD II reader?
It was starting and running just fine this morning when I left to work .....

Any advice what might cause above problem?
Last service was done about 3600 miles ago at steeler

Finn
Finn1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-22-2010, 08:02 AM
BenzWorld Member
 
Date registered: Jun 2009
Location: Brick, NJ
Posts: 131
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
Crank sensor
Pembroke36 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-22-2010, 08:19 AM
BenzWorld Elite
 
Date registered: Jan 2007
Vehicle: 2002 honda civic (sold), 2009 Mercedes ML350
Location: Miami, florida
Posts: 1,344
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 4 Post(s)
yep like stated above crank sensor, will cause the cel to come on
Streetglower is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    HELP - Cranks - but will not start M_city W163 M-Class 18 09-16-2011 08:32 AM
    2006 ml500 cranks but will not start - no code - at mb service x3 in 1 month!! myml430@yahoo.com W164 M-Class 11 05-16-2009 03:49 PM
    No start-Hard start, multiple cranks, Help??? gquarrick W210 E-Class 13 11-24-2008 04:16 PM
    Cranks but won't start hcr280 W202 C-Class 3 06-26-2007 06:50 PM
    cold start several cranks to start. jduran General Mercedes-Benz 0 04-26-2005 11:35 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome