ELECTRICAL ISSUE - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-08-2010, 06:14 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Aug 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
ELECTRICAL ISSUE

Hi Could someone please advise me on an electrical problem i have on my 2003 E240. My car is showing 3 malfunctions which are left and right number plate failure and 3rd brake light failure also to add to these my boot will not open from the fob or from inside the car. im guessing a multiplug may have come adrift as all problems relate to the boot/truck lid. Any suggestions are welcome Thanks.
tony k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-08-2010, 08:09 AM
BenzWorld Elite
 
Diesel Benz's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: 222.132 & 221.122 & 212.025 & 906.633
Location: Europe
Posts: 10,322
Mentioned: 3 Post(s)
Quoted: 34 Post(s)
The W211 forum would be better for this question but doesn't this sound more like a worn wiring harness issue, some insulation problems at the trunk lid area where the wires move when the lid is operated?
Diesel Benz is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-08-2010, 02:28 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Aug 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thanks for the advice Ive inspected the wiring In the boot lid but all looks in excellent condition any more suggestions are more than welcome Thanks again
tony k is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 08-14-2010, 03:11 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Aug 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
SORRY After another more exhausted look i did indeed find a broken wire in the loom which has been repaired and my car is back to full health. Thanks again for your support on this problem.
tony k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    HELP???? Electrical Issue Longbow-06 W201 190-Class 10 07-24-2010 10:44 AM
    electrical issue 300 benz4life W124 E,CE,D,TD Class 9 07-11-2010 09:31 AM
    Electrical Issue trakos W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 5 09-11-2008 12:27 PM
    Electrical issue Logon_Bob W201 190-Class 2 08-28-2008 06:56 PM
    Electrical Issue Radiator W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 08-02-2007 10:40 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome