1995 S320 suddenly no reverse? - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-06-2010, 07:24 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: May 2010
Vehicle: 1995 S320
Location: Edmonton Alberta Canada
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
1995 S320 suddenly no reverse?

The reverse for my 1995 S320 suddenly quit with no warning of any kind. All other gears seem to work fine. Would anyone know if this is possibly a linkage problem or have had this strange(to me) thing happen with thier vehcle?? Any advice is appreciated as most of the so-called Mercedes mechanics in my home town seem to be more suited to working out of thier garage at home or pumping gas. This is my 3rd MB in the last 4 years and I am getting tired of paying for work on the cars that never seems to solve the original problems. I have spent more on them than I paid for them so far .
Thanks for reading and be well all.

Last edited by munefire; 06-06-2010 at 07:26 PM. Reason: rewording
munefire is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-06-2010, 08:10 PM
Lifetime Premium Member
 
Musikmann's Avatar
 
Date registered: May 2006
Vehicle: 2001 E320 - Brilliant Silver/Ash: 107,000+
Location: West Virginia, USA
Posts: 17,193
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
Lifetime Premium Member
Try the W140 forum in the sedans section.

Mercedes Benz - Das beste oder nichts!
Musikmann is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-06-2010, 09:15 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: May 2010
Vehicle: 1995 S320
Location: Edmonton Alberta Canada
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Will do. Thanks very much. As you see, newbie says it all.
munefire is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    1989 560 sel no reverse/slight reverse??? stalls... vectorvan W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 0 03-22-2010 07:53 PM
    S320 V6 2001 - Front Windows & Rear Door Locks Suddenly Stopped Working selereak W220 S-Class 1 03-01-2010 11:10 AM
    Different EURO S320 USA S320 JAPAN S320??????????????? pelteka W140 S-Class 2 07-20-2009 10:32 PM
    no reverse / jerks in reverse when cold datpet07 W140 S-Class 30 12-11-2008 06:54 PM
    1995 S320 reverse GRINDS, forward works fine......whats the problem??? artemmartinov W140 S-Class 7 07-28-2005 12:29 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome