Help Me And My 95 C220 - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-05-2010, 05:08 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Feb 2010
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Help Me And My 95 C220

I would appreciate any help with my questions. I have a 95 C220. It starts up fine, then after you start driving it will start sputtering. Once you come to a stop it will stall out. After you turn the car off, let it sit a few seconds, it will start up like normal and won't sputter. I replaced the fuel filter today and it is still doing the same thing. There is no CEL when it starts to sputter. I'm thinking the fuel pump might be going out, but I'm not sure if it could be something else like a relay or sensor. My door locks quit working as well. The vacuum pump hasn't come on. It blew fuse #33 under the hood. The dome light works now since I replaced the fuse. Since the locks stopped working I keep hearing a clicking sound, like a relay click. Is the vacuum pump relay under the dash on the drivers side? If anyone can help it would be greatly appreciated. This is my first Mercedes and I absolutley love it. Thanks.
Mercedes Matt is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 06-06-2010, 11:44 PM
BenzWorld Elite
DirectLA's Avatar
Date registered: Jan 2007
Vehicle: 1962 W111 220SE Coupe
Location: Cloud City, OR
Posts: 2,289
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 8 Post(s)
Hi Matt, try reposting your inquiry in the W202 forum at the link below as it's the specific one for your car (and coincidentally, mine too). I can only suggest spark plugs or maybe the MAF, but neither wouldn't explain the loss of vacuum. Someone there will likely have better advice.
W202 C-Class - - Mercedes-Benz Discussion Forum


The Coupe Group (W111/112 coupes and cabs)official website
The Coupe Group on Facebook

"Too many people are working at jobs they hate, to buy things they don't particularly want, to impress people they don't even care about." --Dr. Deepak Chopra
DirectLA is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-07-2010, 05:41 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Feb 2010
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Ok, Thanks
Mercedes Matt is offline  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    00 c220 ????????'s lyrics10 W202 C-Class 1 04-07-2005 02:12 PM
    94 C220...what to check for? Benzonline W202 C-Class 9 05-11-2004 09:01 PM
    C220 Guest (MBNZ) W202 C-Class 0 03-25-2002 11:14 AM
    C220 Guest (MBNZ) W202 C-Class 0 03-25-2002 11:13 AM
    C220 Guest (MBNZ) General Mercedes-Benz 0 03-17-2002 05:36 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome