Is it possible to have this many codes!!!? - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 04-12-2010, 01:36 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2010
Vehicle: ML320
Location: UK
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Cool Is it possible to have this many codes!!!?

Hi All

Im a new member with a ML320 just given to me with running problems (1998 ML320 V6 190000 miles on the clock). The symptoms are:

1. Rough very lazy reving
2. Poor Acceleration - sometimes no more than 5mph
3. Turn her off and restart her after a minute then she runs ok with no real power or acceleration not passing 75mph and now and again losing power and cutting out

ODBII codes read as follows

p0170
p0173

p0300
p0301
p0302
p0303
p0304
p0305

From what i have read the p0170 and p0173 are pointing towards the MAF - i have a new one ordered in as well as new plugs and ht leads.

the p03** codes are misfires, showing on all cylinders accept no.6.

so the question is can these be caused by the maf coils plugs and leads or could there be anything else that could cause this?

thank you for reading

Ross
roscopicohogg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 04-12-2010, 07:48 PM
BenzWorld Senior Member
 
waybomb's Avatar
 
Date registered: Apr 2005
Vehicle: 2005 S55; 2003 ML350; 2002 C240; 1997 C280 Sport; 1991 300SL; 1986 190e 2.3 16V (2); 1968 W30 442
Location: South of the North Pole
Posts: 528
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 7 Post(s)
Don't know about those codes; how's your fuel filter?

Thanks!
Fred
2005 S55
2003 ML350
2002 C240
1997 C280 Sport
1991 300SL
1986 190e 2.3 16V (2)
1968 W30 442
1988 46' Cougar US1 with Triple blown 572s
http://s4.photobucket.com/albums/y145/waybomb/
Warming the Globe, 24 Cylinders at a Time
Point me to a 126 wagon in the States PLEASE!
waybomb is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 04-12-2010, 08:55 PM
BenzWorld Elite
 
Kajtek1's Avatar
 
Date registered: Dec 2005
Vehicle: W211 E320 Bluetec R129 SL500 - $1300 car ........ Ford F350 6l
Location: CA Bay Area
Posts: 31,769
Mentioned: 9 Post(s)
Quoted: 1123 Post(s)
Change the MAF, reset the codes and see how it runs.
My son generated 10 codes with bad MAF on his ML320.
You are still shy to his record.
Welcome to the forum
Kajtek1 is online now  
post #4 of 4 (permalink) Old 04-13-2010, 04:27 AM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Apr 2010
Vehicle: ML320
Location: UK
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
thanks for your replies guys

will let you know after the change over - fuel filter was replaced 1 month ago so only other suspect is the pump other than the maf at the mo.

cheers

ross
roscopicohogg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Air Conditioning Codes and Recharge Info - Clearing Codes leomd W210 E50 AMG, E55 AMG 30 06-30-2016 06:05 PM
    Check Engine light comes on during Smog test and reading codes - no codes found 1996s320 W140 S-Class 11 06-15-2009 10:37 AM
    CEL on whole bunch of codes. whole bunch of codes. Help gthirty6ptime W203 C-Class 2 05-08-2009 09:02 AM
    CEL CODES HELP - I have the following Codes robertkhernandez W203 C-Class 5 02-03-2009 08:37 AM
    After getting my codes checked out, they say "Misfire Codes" for my s500 gahmed General Mercedes-Benz 10 07-17-2007 06:06 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome