1995 s320 rough idle no power under load - Mercedes-Benz Forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-05-2010, 03:46 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
Date registered: Oct 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Post 1995 s320 rough idle no power under load

i have a 1995 s320 that has a idle that is real rough an goes from 1000rpm
to 600 up and down up and down and has very little power up hill even if you have it floored. any help would be greatly appreciated
HIGHWAY-SIGNMAN is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 04-05-2010, 05:47 PM
BenzWorld Elite
Date registered: Jul 2004
Posts: 4,678
Mentioned: 2 Post(s)
Quoted: 263 Post(s)
A 1995 S320 has magnificence DIY code reading capability - both OBDI and OBDII. Reading the fault codes would be the place to start.
deanyel is online now  
Sponsored Links

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode

    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    1995 e320 rough idle 1995e320special W124 E,CE,D,TD Class 12 01-11-2012 07:40 AM
    Rough idle under load, 300se 6cy gas jay white W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 3 07-06-2009 12:57 PM
    94 S320 Rough Idle / Black Smoke BigBruce W140 S-Class 8 07-22-2008 10:56 PM
    96 S320 ROUGH idle & running anhtuanle W140 S-Class 22 05-14-2008 10:55 AM
    1995 sl500 rough idle power loss problem.. dpol1835 R129 SL-Class 8 10-28-2005 01:01 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On


    Title goes here

    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome