2007 slk 280 - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-23-2010, 11:33 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Dec 2008
Vehicle: 2007 slk 280
Location: new york
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
2007 slk 280

NEED HELP BROUGHT MY SLK 280 T0 SERVICE MY AC UNIT THREE TIMES MARCH O9...JUNE 09....AUGUST 09...IT BLOW WARM AIR THEY SAID AFTER THE THIRD TIME A LITTLE RISIDUE BY THE EXPANSION VALVE SO IT WAS CHANGED...THAT WAS AUG 09////NOW MARCH 2010 SAME THING ONLY WARM AIR....ITS NOT HARD TO FIGURE OUT IT LOST FREON THREE TIMES....ANY SUGGESTIONS???? I AM BRINGING IT BACK WEDNESDAY MARCH 24...THEY WILL FILL IT UP AGAIN AND SEND ME ON MY WAY...BECAUSE MY WARRANTY ENDS SEPTEMBER 2010....ANY HELP WOULD BE GREATLY APPRECIATED....VINNY
vinny115 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    Installing nav into 2007 SLK 280 ChocoboLee Audio & Telematics Forum 31 09-27-2010 10:06 PM
    2007 Mercedes SLK 280 Engine Wanted anatoliyv For Sale/Wanted/Trade/Giveaway 0 05-08-2009 05:18 PM
    MB W211 E 280 2007-2009 d-power W211 E-Class 8 01-18-2009 09:49 AM
    UK 2007 280 - Possible to get Engineering mode on Command yet?? NickyC?? chrisdubz R171 SLK-Class 1 02-13-2007 06:01 PM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome