'86 420SEL Transmission Problem/Question - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-20-2010, 08:13 AM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jan 2010
Vehicle: 1986 420SEL
Location: The Woodlands, TX. 30 minutes north of Houston
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
'86 420SEL Transmission Problem/Question

Had a new engine installed. Transmission's been checked by two different Benz shops and checks out okay. When I drive her, everything's fine and then I'll come to a stop and start up and she won't come out of first or second gear. This is an intermittent problem. I thought I'd ask the experts for any suggestions. Thanks very much.
Benz86 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-20-2010, 07:38 PM
BenzWorld Elite
 
flyboyike's Avatar
 
Date registered: May 2003
Vehicle: 2012 Focus SE
Location: Ormond Beach, FL
Posts: 7,699
Mentioned: 1 Post(s)
Quoted: 68 Post(s)
Kickdown cable OK?

Felicita e un bicchiere di vino con un panino.
flyboyike is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-21-2010, 06:17 PM Thread Starter
BenzWorld Junior Member
 
Date registered: Jan 2010
Vehicle: 1986 420SEL
Location: The Woodlands, TX. 30 minutes north of Houston
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thanks, Flyboy! I'll check it out. It's weird. We drove her around town today, and didn't happen once, although we're still getting a heavy clunk sound sometimes when she's coming to a stop. It sounds like it's coming from the middle of the car.
Benz86 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











  • Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
     
    Thread Tools
    Show Printable Version Show Printable Version
    Email this Page Email this Page
    Display Modes
    Linear Mode Linear Mode



    Similar Threads
    Topic Author Forum Replies Last Post
    300e transmission question... rebuild problem gotkente W124 E,CE,D,TD Class 2 01-25-2009 09:44 AM
    1982 300d transmission problem/question junior 300tdt W123 E,CE,D,CD,TD,TE Class 3 11-07-2008 05:00 AM
    What transmission fluid to use? 87 420SEL Kalifornia W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 9 07-16-2006 01:11 PM
    88 420SEL transmission problem william.wood W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 1 03-03-2006 02:54 PM
    Transmission problem question. Please help. RNMB W126 S,SE,SEC,SEL,SD,SDL Class 2 05-31-2004 08:43 AM

    Posting Rules  
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off
    Trackbacks are On
    Pingbacks are On
    Refbacks are On

     

    Title goes here

    close
    video goes here
    description goes here. Read Full Story
    For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome