loses power with acceleration - Mercedes-Benz Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-04-2010, 10:08 PM Thread Starter
BenzWorld Newbie
 
Date registered: Feb 2010
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
loses power with acceleration

Hi,

When I'm highway driving at approx. 45 mph and then attempt to further accelerate, my E320 loses power to the point where I consider pulling over. As I slow and in fear take my foot off the accelerator, after a minute or so it will accelerate again and behave normally. This has happened twice. Could this be something with the air filter? Any other ideas? thank you
dr.mara2345 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-08-2010, 09:40 AM
BenzWorld Elite
 
leapyfish's Avatar
 
Date registered: Apr 2008
Vehicle: 1998 SLK230 210,xxx Miles
Posts: 7,685
Mentioned: 0 Post(s)
Quoted: 6 Post(s)
leapyfish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mercedes-Benz Forum > General Mercedes-Benz Forums > General Mercedes-Benz

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mercedes-Benz Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Topic Author Forum Replies Last Post
c180 loses power and stalls help! jackielobster W202 C-Class 2 06-22-2011 07:18 AM
engine loses power under load 93 BENZ S400SEL W140 S-Class 10 02-21-2010 11:27 AM
300E loses power when AC its turned on basics4home W124 E,CE,D,TD Class 9 09-18-2008 11:23 PM
1994 E420 Loses Power timt W124 E,CE,D,TD Class 6 08-21-2007 06:13 PM
ML 320 loses power and then stops! Steve (Austria) W163 M-Class 10 01-13-2006 01:05 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 

Title goes here

close
video goes here
description goes here. Read Full Story
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome